Hazır Site

Başak köklükaya sevişme sahnesi – Video – Milyonların Sevgilisi


Başak köklükaya sevişme sahnesi – Video – Milyonların Sevgilisi

MilyonlarinSevgilisi.com seçmece video:

Başak Köklükaya’nın unutulmaz sevişme ve öpüşme sahnesi. Ankara devlet konservatuarı bale bölümü ve bilkent üniversitesi tiyatro bölümü’nden mezundur.

Bilgi: başak köklükaya ve eşi. başak köklükaya biyografi. başak köklükaya bizimkiler. başak köklükaya nejat işler. başak köklükaya yeni dizisi. başak köklükaya filmleri. başak köklükaya kiminle evli. başak köklükaya boyu. başak köklükaya yeni dizi.

filmografisi ve diziografisi:

bizimkiler (tv) 1989 özge
hamam 1997 füsun
harem suare 1999
üçüncü safya 1999 meryem
baykuşların saltanatı (tv) 2000
koltuk sevdası (tv) 2000
yazlıkçılar (tv) 2000
itiraf 2001 nilgün
derviş 2001 sersen
aşk ve gurur (tv) 2002
esir şehrin insanları (tv) 2003
sultan makamı (tv) 2003 asiye
mustafa hakkında her şey 2003
bir tutam baharat 2003

ödülleri
21. siyad türk sineması ödülleri, 1999, üçüncü safya, en iyi kadın oyuncu
36. antalya film şenliği, 1999, üçüncü safya, en iyi kadın oyuncu
11. orhan arıburnu ödülleri, 2000, üçüncü safya, en iyi kadın oyuncu
19. istanbul film festivali, 2000, üçüncü safya, en iyi kadın oyuncu
10. ankara film festivali, 1998, hamam, umut veren yeni kadın oyuncu
12. orhan arıburnu ödülleri, 2001, üçüncü safya, en iyi kadın oyuncu

Başak köklükaya sevişme sahnesi – Video – Milyonların Sevgilisi

Related posts

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

YORUM YAZIN!

Kazanmak İçin Bunları Biliyormusunuz ?

Jokeyliği meslek edinmemiş, amatör binicilerdir. — Centilmen Binici